Skip to main content

Samtaloteket - En liten kväll om samhällsförändring

Med Sverker Sörlin

En kan glida oreflekterat igenom livet, eller ta sig an viktiga frågor för att bilda sig en egen uppfattning. Samtaloteket är en plats för det senare i en trevlig miljö och med ledning av kunniga talare med olika bakgrund och infallsvinklar. Oavsett livsåskådning är du välkommen att utbyta tankar och brottas med frågeställningar. Köp en kopp kaffe eller låt bli, men ge dig in i samtalet så letar vi svar tillsammans.

Klimathopp

Låter det hånfullt..? Eller kanske befriande? I höstens Samtalotek ska vi tala om klimatkrisen, berättelserna som omger den och känslorna den föder. Finns det fortfarande hopp? Och finns det anledning att fortsätta kämpa för ett hållbart samhälle även om det är för sent?

En liten kväll om klimatångest – Onsdag 6 november, Sverker Sörlin

Hur har vårt samhälle tidigare tacklat kriser som krävt genomgripande förändring? Professor Sverker Sörlin ger oss ideér för hur samhällsförändring kan gå till.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Religion och tro