Skip to main content

Frigörande Tai Chi, Järvsö

”Varje gång jag tränar frigörande Tai Chi känner jag det är en kraftinfusion och ett andligt spa på samma gång. Som att träda in i ett rum av samklang och skönhet”. – Jenss Hansen

Denna Tai Chi-form syftar till att balansera oss på alla plan.

Frigörande Tai Chi hjälper inte bara med att behålla och öka vår fysiska hälsa och välbefinnande, utan erbjuder oss även lugn i sinnet och en öppning till andlig utveckling.

Dessa lättlärda övningar, som har sin rot i Wudangbergen på 1200-talet, är en fullständig träning i sig och samtidigt ett kraftfullt komplement till andra energiövningar.

Frigörande Tai Chi består av två delar: Jordformen och Himmelsformen som tillsammans fyller på energi i vår kropp, skapar flöde i våra känslor, ger mental klarhet och lugn, öppnar för vår kreativitet och livslust i vårt andliga väsen. När vi tränar båda formerna harmoniseras och balanseras vi. 

Under studiecirkeln kommer vi även hålla på med enkla Qi Gong-övningar och olika meditationer.

Medtag gärna en yogamatta eller liggunderlag om du har.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Stenegård
Stenegård 8
82754 JÄRVSÖ

Mer inom Folkhälsa