Skip to main content

Brodera på ylle

Den här kursen är för dig som gillar att brodera men kanske inte kommit igång riktigt. Vi kommer gå igenom olika broderitekniker och material.

Brodera på ylle

 

Vi kommer att gå igenom olika broderitekniker och material som du kan använda för att få olika effekter på ditt broderi. Det finns många olika tekniker och stygn att välja på och under hösten kommer vi att gå igenom flera. Det ges många valmöjligheter där du kan låta kreativiteten flöda och utvecklas till något eget.

Start 19 september och därefter varannan vecka fram till den 28:e november

Start 19 september. Vi börjar med bottensöm och ser på vilka material som du kan använda dig av för att få den effekt du önskar på ditt broderi. Gå in på www.konstkraftljusne.se för att få mer information om de andra kurstillfällena.

Vi träffas på Konstkraft, Industrivägen 1A i Ljusne, kl 18.00

Hela kursen kostar 800:- för 6 kurstillfällen. I mån av plats så kan du anmäla dig till ett eller flera separata kurstillfällen och detta kostar då 200:- per gång.

Kursledare: Ann Jonsson

I kursavgiften ingår garn som du kan provbrodera med under kursens gång. Övriga material såsom nål, vax och sax kan du få låna. Det enda du behöver köpa är kläde (tunt vadmal) och det finns att köpa på kursen.

Om du har material och sybehör hemma som du önskar använda kan detta tas med.

Vi bjuder på fika.

Hjärtligt välkommen med din anmälan till Ann Jonsson 070/684 36 48

Anmälningsavgiften betalar du in på plats eller via Konstkrafts swishnummer 1230253922

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Ljusne Konstkraft
Kraftstationen
82020 LJUSNE

Mer inom Hantverk