Skip to main content

Ekumenisk körhelg i Kalmar

Kom och sjung! Under helgen 25-26 januari 2020 bildar vi en stor gemensam kör under ledning av LarsLisa Andersson.
Lördagen den 25 januari övar vi i Åby kyrka och avslutar dagen med en konsert.
Söndagen den 26 januari medverkar vi med sång i den gudstjänst som firas i Kalmar Domkyrka i samband med ekumeniska böneveckan.

Mer info om programmet och körledaren hittar du på
http://ekumeniskkorhelg.se/

Information och anmälan

OBS! Särskilda uppgifter rörande faktura-adress, kost, allergier, stämma, barnpassning m.m. skriver du i fältet Notering

Pris
300 kr, vilket inkluderar noter, lunch och fika. För studerande är priset 250 kr. Du kommer att få en faktura på beloppet. Ange i anmälan att du är studerande. Ange också fakturaadress om det är en annan än din egen adress.

Noter
Noter kommer att skickas via en länk efter din anmälan. Du får själv skriva ut dem. Även ljudfiler kommer att finnas på nätet. Har du svårigheter att skriva ut, be körledaren om hjälp eller kontakta körkommittén.

Förövning
De som vill kan delta i en förövning i Västerportkyrkan tisdag 14/1 kl. 19-21. Ingen anmälan behövs. Ta med vattenflaska och noter.

Särskild kost – allergier
Anges i anmälan.

Stämma
Ange i anmälan vilken stämma du sjunger.

Barnpassning
Man kan få barnpassning under lördagen. Ange antal barn, åldrar och ev. allergier i anmälan. Man kan komplettera detta i efterhand via mail till info@ekumeniskkorhelg.se senast 13/12.

Sista anmälningsdag
Anmälans sista anmälningsdag är fredag 13 december 2019 inför 2020 års körhelg.
2020 samarbetar körhelgen med studieförbundet Bilda. Alla uppgifter behöver fyllas i, inklusive personnummer.

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Åby kyrka
Läckebyvägen 1
39597 LÄCKEBY

Mer inom Musik

Mer inom Kör