Skip to main content

Ekumenisk körkonsert

Välkommen att njuta av en konsert med körsångare från olika kyrkor med glädje och inspiration under ledning av LarsLisa Andersson lördag den 25 januari i Åby kyrka i Läckeby.

Den Ekumeniska körhelgen har en lång historia i Kalmar. Konserten som avslutar körhelgen är en del av Böneveckan för kristen enhet som varje år ordnas den 19-26 januari.

LarsLisa har jobbat med artister som: Andrae Crouch, Carola, Triple & Touch, Gladys Del Pilar, Sonja Aldén, Janne Schaffer, Edin Ådahl, Salt, Choralerna, Jerusalem m.fl.  Sedan slutet av -70 talet har turnéer och inspelningar avlöst varandra runt om i världen.

Körhelgen arrangeras av Ekumeniska Körkommittén, ett arbetsutskott till Kalmar Ekumeniska Råd som består av representanter från de olika församlingarna i Kalmar kommun. Den ekumeniska körhelgen är en kulturverksamhet i samarbete med studieförbunden Bilda och Sensus.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Åby kyrka
Läckebyvägen 1
39597 LÄCKEBY

Mer inom Musik