Skip to main content

Stickretreat på Sahlströmsgården 16-17 november

Gillar du att sticka? Välkommen till en härlig stickhelg i kreativ miljö!

På Sahlstömsgården i Torsby samlades konstnärer och kulturpersonligheter från hela landet i början av 1900-talet. Här kan vi njuta av en kreativ miljö, både ute och inne, god mat och sist men inte minst massor av härlig stickning. Under helgen kommer vi även att leka lite med färger. Vi provar på att sticka med flera färger och funderar kring hur man kan tänka när man väljer färg till sitt stickprojekt. Eller ska man tänka, eller är det bäst att bara känna? Vi kommer även in på hur stickningen sett ut genom historien och i olika delar av världen.

Helgen riktar sig till dig som vill ha en helg med kreativ avkoppling i en vacker och lugn miljö. Både nybörjare och erfarna är välkomna. Har du inte stickat på ett tag? Eller har du ett projekt som känns lite svårt att komma igång med. Då är detta ett perfekt tillfälle, du får sticka i lugn och ro och det är nära till hjälpande händer. Det kommer även finnas möjlighet att köpa garn till t ex sockar eller sjal om man inte har med sig eget projekt.

Program:

Lördag 9-16: Vi stickar tillsammans, en föreläsning, en workshop.

Söndag 9.30-12.00: vi stickar, summerar och avslutar helgen.

Du kan välja mellan en eller två övernattningar och för dig som väljer två övernattningar blir det gemensam middag även på fredag kväll.

Alternativ 1:

2 övernattningar med frukostbuffé, 2 st kvällens middagsbuffé, 2 st dessert, en lunchbuffé inkl program och material till workshopen. 3600 kr (+600kr i enkelrumtillägg)

Alternativ 2:

1 övernattning med frukostbuffé, 1 kvällens middagsbuffé, 1 dessert, en lunchbuffé inkl program och material till worskhopen. 2600 kr (+300kr i enkelrumstillägg)

Anmäl dig här till höger. Priset i anmälan gäller en natt, ange i anmälan om du vill stanna båda nätterna.
Sista anmälningsdag är 25 oktober. Anmälan är bindande!

Välkommen!

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Sahlströmsgården
Utterbyn 20
68592 TORSBY

Mer inom Hantverk

Mer inom Textilslöjd