Skip to main content

Föräldrakurs för dig med barn i tonåren - Pingstkyrka i Vaggeryd

Välkommen till en föräldrakurs för dig som har barn i, eller på väg in i tonåren. Kursen vänder sig till föräldrar och de som vill fördjupa sig i föräldraskap och som vill veta mer om hur man som förälder håller sina relationer levande.

 Vi träffas tre tisdagar med start den 1 oktober 2019. Samlingarna kommer att innehålla både föreläsning, arbetsuppgifter och god tid för samtal i grupper. Som förälder bär man på många frågor som kan kännas skönt att få dela och diskutera med andra föräldrar.

Vår önskan med kursen är att du som förälder ska få ett ökat självförtroende och utvecklas i föräldrarollen. Att du ska få praktiska och konkreta strategier och hitta sätt för att bättre förstå din tonårings beteende för att kunna förstärka/uppmuntra positivt beteende hos sin tonåring och därmed förbättra era relationer.

Program:

1 oktober – Hur får jag mitt barn att må bra?

15 oktober – Kärlekens fem språk för din tonåring

22 oktober – Psykisk ohälsa och värderingar för livet

 

Kursledare: Maria Heiver, Barn- och ungdomspsykolog och Henrik Mjörnell, Familjeambassadör och pastor i Pingstkyrkan Vaggeryd

 

KURSSTART: tisdag 1 oktober – övriga träffar 15/10 och 22/10

TID: Kl 19.00

KOSTNAD: 100 kr/person (inkl fika)

VAR: Pingstkyrkan Vaggeryd, Storgatan 7

ANMÄLAN med namn och kontaktuppgifter sker till: info@pingstvaggeryd.se Henrik Mjörnell 070-714 27 68 eller via Facebook.

Avgiften betalas in på Bg 801-6925 eller Swish 123 303 18 87

 

Välkommen!

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Folkhälsa