Skip to main content

Samtal i foajén

Stå upp! Acceptera läget! Ett samtal om bemötande, fördomar och hur man förhåller sig till sig själv och omvärlden. Den här gången gästar Johan Seige, stå upp-komiker och rockmusiker.

Stå upp! Acceptera läget!

På Gotland är Johan Seige känd för att ha startat en Stand Up-klubb, i Västerås är han känd som rockmusiker. Sedan 20 år tillbaka är Johan blind, vilket får många att tro att de måste tala tydligt och starkt till honom för att han ska förstå. Han vänder fördomar och avväpnar med sin humor och sin musik. Möt stand-upkomikern och musikern i ett samtal med Lars Bäckman. Välkommen!

Samtal i foajén är ett samarbete mellan Studieförbundet Bilda, Sensus Stockholm-Gotland, St Lukas Gotland och Almedalsbiblioteket Visby.

Tid: 23 september kl. 19.30

Plats: Foajén i Almedalsbiblioteket

Kostnadsfritt!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Almedalsbiblioteket
Cramergatan 5
62157 VISBY

Mer inom Folkhälsa

Mer inom Existentiella frågor