Skip to main content

Jag lämnar ekorrhjulet! - interaktiv föreläsning med Åsa Axelsson

Välkommen på föreläsning med Åsa Axelsson – Jag lämnar ekorrhjulet - med boksignering och inspirerande workshop-pyssel för dig som är sugen på att snurra mindre!

När fyrabarnsmamman och gymnasieläraren Åsa Axelsson går in i väggen har hon inget val: hon måste tänka om. Slut på slänga och slösa. Slut på obegränsat med mjölk och evighetsduschar för barnen. Grönsaksodling istället för greklandsresa. Men det som börjar i ekonomisk nödvändighet blir snart en livsstil och en tillvaro i balans. Livet är roligare, friskare och rikare än på länge. Märkligt nog råder balans även på bankkontot. Lönearbetet och stressen visar sig ha skapat utgifter.En fråga väcks: Varför sliter vi ut oss, borde vi inte försöka leva annorlunda? Åsa Axelsson berättar roligt, dråpligt och trotsigt om sitt tankeväckande ekonomiska experiment. Kanske är det dags att ställa ekorrhjulen på soptippen?

Åsa Axelssons bok ”Jag lämnar ekorrhjulet” har nått många läsare och inspirerat människor att tänka om! Nu har du möjligheten att träffa henne och samtala om vårt sätt att leva idag.

Föreläsningen är gratis men anmälan här krävs!

Föreläsningen hålls  under Berättarfestivleveckan på Hallen, Nordanåområdet i Skellefteå kl 15.00

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Skellefteå Nordanå
Ernst Westerlunds allé
93132 SKELLEFTEÅ

Mer inom Folkhälsa