Skip to main content

Killmiddag på Västerbottensteatern

Välkommen på #killmiddag där du som är kille/man får möjlighet att prata om manlighet och jämställdhet utifrån egna erfarenheter.

Börja prata för att frigöra dig själv från destruktiva manlighetsnormer, för att bli en bättre partner och vän och för att det är härligt att få prata om sånt man annars aldrig pratar om.

Under kvällen skapar vi ett tryggt forum där du får chansen att börja med dig själva i kampen för ett jämställt och jämlikt samhälle. På plats finns en samtalsledare med samtalsfrågor kopplade till olika teman ur materialet #Killmiddag från Make Equal.

”Det är häftigt. Vi kände inte varandra innan, men på några minuter börjar vi prata om våra känslor.”
 ”Det var ganska nervöst innan. Undrar hur det blir, undrar om de som deltar i samtalet öppnar sig eller om det kommer att bli ett krystat samtal? Känslan var tvärt om. Jag slogs av hur öppna alla var och hur det fanns en kraft i det att du faktiskt delade saker som du kanske inte har berättat för någon annan förrut, till en främling!” -Citat från deltagare på tidigare killmiddagar i Umeå

Vi samtalar runt borden vid Västerbottensteaterns caféscen  
Pris: 120 kr inkl mat och alkoholfri dryck
 
Arrangörer av #Killmiddagen är Bilda och Västerbottensteatern med stöd av Länsstyrelsen Västerbotten.
Konceptet har tagits fram av Make Equal.

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Skellefteå Västerbottensteatern
Nordlandergatan 1
93133 SKELLEFTEÅ

Mer inom Folkhälsa

Mer inom Existentiella frågor