Skip to main content

Treklangen i Nykil- Kom och lyssna på Ingemar Olsson

Välkomna att lyssna på Ingemar Olsson i Betlehem, Treklangen. Ett samarbete med Läkarmissionen och Studieförbundet Bilda.

Mer än 200 sånger på ett 20-tal album och flera språk, har Ingemar Olsson under sin långa karriär gjort djupa avtryck både i Sverige och utomlands.
Ingemars musik varierar från pop och rock till visor och ballader. Hans psalm Du vet väl om att du är värdefull är en av Sveriges mest älskade psalmer.

Tillsammans med underfundig humor och medryckande melodier har hans träffsäkra formuleringar fått många av oss att tänka till. I Globen såväl på landsortskyrkan. I Sydafrikas kåkstäder och hos politiska fångar i Filippinerna, i skivstudios i Hollywood och Johannesburg… Överallt där han har spelat har människor blivit berörda. Hans engagemang för utsatta människor har alltid varit tydligt liksom hans livsbejakande hållning både i innehåll och uttryck.

Söndagen den 29 september kl 16.00 kommer han till Betlehem, Treklangen, (3 km från Skeda Udde mot Haraldsbo. 3 mil från Linköping).

Ingemar Olsson har gett ut två böcker, Tro pop och kärlek – om en ung man som brottas med sin tro, sin musik och sina känslor – och Utvisningen – en spänningsroman om två flyktingar och en motvillig präst i kamp med svensk och utländsk lag, mot polisen, mot hedersvåld, och mot politiskt och religiöst förtryck.

Kollekt!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Församlingen Treklangen Nykil
SMACKA
59052 LINKÖPING

Mer inom Musik