Skip to main content

Stadens kör

Välkommen att delta i nya satsningen Stadens kör hösten 2019. Hit är alla välkomna och du behöver inga förkunskaper alls för att delta.

Standens kör finns framför allt som en aktivitet för dig som står utan fast bostad eller daglig sysselsättning, men alla som vill är välkomna!

Kören leds av välrenommerade artisten Amanda Ekberg. Tillsammans sjunger vi klassiker och julsånger alla känner igen. Du behöver inte kunna läsa, skriva eller tyda noter. Kom som du är! Kören har 10 träffar, du är med på så många du vill. Det är gratis att delta och ingen föranmälan krävs. Det är bara att dyka upp! Varje körövning sker på torsdagar kl 10-11 i Portens lokaler på Vasastrand 7.

Efter varje övning bjuder Bilda samtliga deltagare i kören på brunch fram till klockan 13.

Välkommen önskar:
Amanda Ekberg, Per Helgesson och Ing-Britt Stålgren.

INFORMATION
STARTDATUM: 3 OKTOBER 2019
TID: 10.00–11.00
PRIS: GRATIS, ingen föranmälan krävs
PLATS: PORTEN, Vasatrand 7 Örebro

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Porten
Vasastrand 7
70354 ÖREBRO

Mer inom Musik

Mer inom Kör