Skip to main content

Betlehemskyrkans Projektkör

Känner du igen "Gabriellas sång"? Har du sett filmerna "Såsom i Himmelen" eller "Den ofrivillige golfaren", "Lotta på Bråkmakargatan" eller kanske TV-serierna "Beck", "Skärgårdsdoktorn", "Yrrol", "Mannen på balkongen" eller "Den goda viljan"? Då har du hört Stefan Nilssons musik!

Nu har du chans att sjunga tillsammans med Stefan Nilsson och Lotta Hasselquist Nilsson, som också har skrivit en mängd körmusik och många härliga visor för barn, genom att anmäla dig till Betlehemskyrkans Projektkör. 

Nytt för i år: Sjung i samma konsert som ditt barn!

I år innesluter vi även Sturekören i vårt projekt (se separat anmälan till Barnkören Sturekören) och båda körerna medverkar i samma konsert den 10/11.

 

Missa inte tillfället utan var med du också! 

 

Tid: 7 onsdagar kl 19.00-21.00

Konsert: 10/11

Start: onsdag 25/9 kl 19.00

Deltagaravgift: 250 kr (faktureras via e-post)

Plats: Betlehemskyrkan, Sturegatan 9, Örebro

 

Välkommen med din anmälan!

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Betlehemskyrkan Örebro
Sturegatan 9
70214 ÖREBRO

Mer inom Musik

  • Plats
    Örebro, Örebro kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Torsdag 10:00 - 11:00
  • Tillfällen
    10 tillfällen
Läs mer

Mer inom Kör