Skip to main content

Helgkurs i Tango med ombytta roller

Malin Backström kommer tillbaka och bjuder på en ny intensiv helgkurs för tangodansare som också vill pröva på den andra rollen

Eller för den som redan dansar båda rollerna och vill fördjupa sig i det. Fokus på kommunikationen, och hur vi kan få dialogen i paret att fungera så bra och jämlikt som möjligt. 
Alla turas om att föra och följa. Ingen partner behövs. 

Malin Backström har undervisat i olika pardanser sedan 2001 – tex latin- och standarddanser, salsa och lindyhop. De senaste fem-sex åren har dock den argentinska tangon helt tagit över. Förutom de helg- och sommarkurser som Malin själv organiserar på Wiks folkhögskola och på Kvinnohöjden i Dalarna (där alla dansar båda rollerna), så har hon undervisat i bland annat Stockholm, Uppsala, Norrköping, Örebro, Falun, Paris, Berlin och San Francisco. Malin fokuserar i sina kurser gärna på kommunikation och musikalitet, och undervisar helst med så kallad ”queerpedagogik”.

Datum: 7-8 september 2019
Tider: LÖR kl 11-13, 14.30-16. SÖN kl 11-13, 14-15.30 
 
På lördagskvällen kl 19-23: Knytkalasmilonga i Sunne prästgård!
Kontakta Theodora Sauma för mer info. Tel: 070-5588138, theodorasauma@hotmail.com  

 Varmt välkomna!

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Sunne Prästgård
Sunne Prästbord 105
83294 ORRVIKEN

Mer inom Dans och teater

Mer inom Modern dans