Skip to main content

Café Adam - ett rastställe för män i alla åldrar

Tre gånger per termin serverar Café Adam i Änglagården en varm och kryddig tomatsoppa till självkostnadpris. Vi startar 17.30 och efter trekvart blir det en snabb presentationsrunda, därefter ger vi ordet till kvällens gäst. Cafékvällen slutar 19.30.

”Nya metoder för hjärt- och lungtransplantation”.

Tryggve Sjöberg är docent vid Lunds universitet samt avdelningen för thoraxkirurgi vid Skånes Universitetssjukhus, där han arbetar med forskning inom hjärt- och lungtranplantation, hjärt-lungräddning samt nutrition. Forskargruppens arbete har resulterat i flera banbrytande kliniska metoder, såsom transplantation med lungor från hjärtdöda personer, evaluering av lungor inför transplantation, nytt sätt att ta hand om hjärtan som ska transplanteras och ny hjärtstoppsbehandling.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Västerkyrkan
Byggmästareg 21
22237 LUND

Mer inom Folkhälsa

Mer inom Existentiella frågor