Skip to main content

Café Adam - ett rastställe för män i alla åldrar

Tre gånger per termin serverar Café Adam i Änglagården en varm och kryddig tomatsoppa till självkostnadpris. Vi startar 17.30 och efter trekvart blir det en snabb presentationsrunda, därefter ger vi ordet till kvällens gäst. Cafékvällen slutar 19.30.

”Tankar kring tro och liv”.

Torbjörn Ram är präst i Höörs församling. Vår bästa tid är nu, sjöng Jan Malmsjö en gång. Vi lever i en tid långt borta från det kalla krifets stela retorik. Men trots det lever vi i en tid med intensiva spänningar. Populism i alla dess former sprids i alla kanaler. Ny-gamla ord som fake-news och internet-troll får nya tolkningar. Hur skall vi som människor navigera mellan dessa diken som livet idag innehåller? Kan en god teologisk grund vara en tillgång, trots att vi lever i ett land som av många kategoriseras som det mest sekuliserade?

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Västerkyrkan
Byggmästareg 21
22237 LUND

Mer inom Folkhälsa

Mer inom Existentiella frågor