Skip to main content

Kurs i Irländsk Musik på deltid hösten 2019

Jon Antonsson spelar fiol

Vid åtta tillfällen i höst får ni chansen att lära er massvis med låtar från den gröna ön!

Vi kommer jobba med melodispel, ornamentik, ackord och hur man kan kompa. Vi utforskar rytm, sväng, puls och variationer i de olika låttyperna; Reels, Jigs, Polkor, Hornpipes och en del sånger.

Kurserna lämpar sig för dig som har spelat på ditt instrument i ett par år, har stor gehörsvana och vill utveckla ditt melodispel.

Lärare:

Multiinstrumentalisten Jon Antonsson, med en konstnärlig Kandidatexamen i folkmusik från Malmö Musikhögskola, har spelat, övat och utforskat den irländska musiken de senaste nio åren. Jon är specialist på Traverseflöjt men han kan även lära ut på fiol, gitarr, tvärflöjt och bouzouki, tin whistle och bodhrán (irländsk ramtrumma).

Ansökan:

Skicka ett mail till jonantonsson@hotmail.com med en kortfattad beskrivning av dig själv och vad du vill få ut av kursen. Du kan också ringa Jon på Tel: 0732 63 81 75.

Ansök senast den 2 sep.

OBS! Max antal 10 platser 10st.

 

Plats: Kulturhuset Havanna, Bokgatan 16, 214 34 Malmö

Tid: 18.00-21.00

Pris: 2 500kr för ALLA åtta gångerna!

Datum: 5 sep, 12 sep, 3 okt, 17 okt, 31 okt, 14 nov, 28 nov, 12 dec 

Varmt välkomna!

 

 

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Mer inom Folkmusik