Skip to main content

Dansprojekt #GENERATION

OPEN CALL - deltagare sökes till dansprojektet #GENERATION

Hej!

Är du i åldern 8-100 år och drömmer om att få dansa på scen med människor i olika åldrar från olika kulturer, då har du nu chansen!
Genom det generationsöverskridande dansprojektet #GENERATION har du en unik möjlighet att få dansa tillsammans med din dotter, son, farmor, kusin eller varför inte grannen.

ALLA är välkomna!

Projektet drivs av danspedagogen och koreografen Elin Hermansson som bl.a skapande dansföreställningen ”Rörelsen får aldrig rynkor” som turnerade i västra götaland 2015-2016 samt tilldelande pris i kategorin Årets magi på Scenkonstgalan 2015.

Du som deltagarna kommer få prova på modern nutida dans tillsammans med en stor portion fritt skapande och social samvaro under 10 tillfällen a 2 tim i Göteborgsområdet med start hösten 2019. Projektet baseras på ett utforskande av vad som sker när vi får möjlighet att mötas över åldrar och kulturer genom dans.

Vad har vi gemensamt? Vad kan vi lära av varandra? 

 

Genom projektet kommer vi tillsammans skapa en dansföreställning som kommer visas upp på någon scen i Västra götaland i slutet av projektet. 

Förutom kunskaper i modern och nutida dans, eget skapande parallellt med social samvaro kommer du som deltagare få insikt om hur ett dansprojekt kan se ut från en ide till färdig produktion.

 OBS! Inga förkunskaper i dans krävs, bara en vilja och nyfikenhet:)

Varmt välkommen med din anmälan!

 

Projektledare, koreograf: Elin Hermansson

Kursstart: Söndag 15 september kl 13.00-15.00

Kurslängd: 10 tillfällen a 2 tim (ev tillägg av extra reptid mot slutet av projektet)

Lokal: Spinnstudion, Järntorget 7 

Klädsel: Bekväm klädsel som är lätt att röra sig i.

Deltagareavgift: 0 kr

 

Vid eventuella frågor kontakta Elin Hermansson via mail: elin.hermansson@alingsas.se

Övrigt: Vi kommer starta varje träff med en halvtimmes fika, meddela mig gärna i samband med er anmälan om ni är allergiska mot något. Medtag gärna vattenflaska.

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Spinnstudion
Järntorget 7
41304 GÖTEBORG

Mer inom Folkhälsa