Skip to main content

Uppsala City Soul Children

Hej alla nya familjer i Uppsala City Soul Children och Soul Teens!

Uppsala City Soul har två körer – Soul Children och Soul Teens. Vi har en hög ambitionsnivå och arrangerar konserter, åker på körhelger, resor och turné. Individen lyfts och utmanas i körgemenskapen.

Intagning sker via audition. Körmedlemmarna förväntas prioritera kören. I klartext innebär det att kören går före, om köraktivitet krockar med annat. Terminsprogram med tider och datum delas ut vid terminsstart.

Repetitioner äger rum i Valsätrakyrkan (terminen ut):

  • Soul Children torsdagar kl 16.30 – 18.00
  • Soul Teens onsdagar kl 17.15 – 18.45

Från och med 6 maj repeterar båda körerna på måndagar:

  • Soul Children kl 16.30 – 18.00
  • Soul Teens kl 19.00 – 21.00

Medlemsavgift vt 2019 är 50 kr. Rekommenderad köravgift vt 2019 är 300 kr. Man kan också välja Lilla plånboken 250 kr eller Big spender 350 kr.

Familjen är central i vårt koncept. Vi ser hela familjen som en del i Soul Children och Soul Teens, inte bara körmedlemmen. Familjerna deltar utöver något medlemsmöte per termin även med arbetsinsatser runt kören i glad gemenskap vid cirka två arbetstillfällen per termin. Följande grupper finns: PR-gruppen, Konsertgruppen, Lägergruppen, Kommunikationsgruppen och Ekonomigruppen.

All kommunikation med föräldrarna i Soul Children sker i facebook-gruppen ”Uppsala City SC föräldrar”. Lägg till dirigenten Ulrika Ardin Dabo som vän på Facebook för att komma in i gruppen. Ungdomarna själva har en WhatsApp chatt där mycket information delas. Se till att ditt barn har appen nedladdad på sin telefon. För Soul Teens sker kommunikation via facebook-gruppen ”Uppsala City Soul Teens”.  Ungdomarna kommunicerar även via Snap chat.

Sjukdom och annan frånvaro meddelas i förväg via sms till Ulrika Ardin Dabo på 070-279 24 25.

 

Gör anmälan här på sidan. Tänk på att du ska anmäla ditt barn och inte dig själv. Men se till att e-postadressen går till vårdnadshavaren.

 

Den här sidan ligger på Bildas webb men det går bara att komma till sidan om man har webbadressen.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Valsätrakyrkan
Bernadottevägen 48
75648 UPPSALA

Mer inom Musik

Mer inom Kör