Skip to main content

En kväll med Bilda - Flen

Kom och fika, lär dig mer om ledarskap samt vad vi på Bilda kan göra tillsammans med dig! En kväll med Bilda är en ledarsatsning i Sörmlands län där den som är, eller vill bli, cirkelledare får möjlighet att möta sin verksamhetsutvecklare.

Kvällen består av en kurs där du bland annat får verktyg och material för att utvecklas som ledare samt för att förenkla de administrativa momenten av att vara ledare. Dagen efter finns din verksamhetsutvecklare tillgänglig, på den plats där kursen hölls, för att svara på frågor och hjälpa till med praktiska saker.

En verksamhetsutvecklare inom Bilda är din kontaktperson och hjälper till att hitta den bästa lösningen för din idé, grupp eller organisation. Det kan handla om ledarutbildning, replokaler, studiematerial, föreläsare, kontakt med andra grupper eller att vara bollplank.

Kvällskursen pågår kl 18:00-20:30 med 15 minuters fikapaus där det bjuds på kaffe/te och smörgås. Ange om du har någon specialkost eller allergi i anmälan.

Det finns ett begränsat antal platser, välkommen med din anmälan här till höger!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Centrumkyrkan, Flen
Götgatan 10
64237 FLEN

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Mer inom Cirkelledarutbildning