Skip to main content

Starta eller utveckla en förening

Välkommen till en intressant kursdag för dig som är, eller nyss har blivit, engagerad i en förening och vill lära dig mer om föreningsteknik och goda strukturer för arbetet.

På kursen får du mer kunskap om bland annat föreningens demokratiska grund, styrelsens roll, vikten av öppenhet och delaktighet, din personliga ledarstil och hur ni kan hålla bra och effektiva möten där alla får komma till tals. Vi kommer också prata om vad som är viktigt att tänka på vid uppstart av en förening.

Den som anmäler sig till kursen behöver först gå Bildas webbaserade grundkurs för cirkelledare. Kursen tar ca 30 minuter att genomföra och finns här: https://www.bilda.nu/cirkelledare (se länk till grundkursen en bit ner på sidan).

Vi bjuder på en kvällsmacka i samband med kursen. Ange om du har behov av specialkost.

Datum: måndag 11 november

Tid: 17:00-20.30

Anmäl dig här till höger eller ring 019-6015350 senast den 6 november

Plats: Bildas lokaler, Klostergatan 34 Örebro

Ledare: Nikolas Demetriades och Ida Eriksson

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Studieförbundet Bilda, Örebro
Klostergatan 34, 3 Tr
70361 ÖREBRO

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Mer inom Cirkelledarutbildning