Skip to main content

Vi sjunger Hjärna

Hösten 2019 startar den första ”Vi sjunger Hjärna!” kören i Jönköping, ett samarbete mellan Jönköpings kommun och Studieförbundet Bilda.

 

Körsång bär nycklar till att öppna upp rum inom män­niskor och vid till exempel demens, afasi, stroke eller förvärvad hjärnskada är detta påtagligt. Musiken och välkända texters märkliga förmåga att leta sig in i otillgängliga rum i hjärnan skapar livskvalitet och glädje.

 

Körledare

Mikaela Simonsson, är körledare för Vi sjunger hjärna-kören. Bosatt i Ölmstad och arbetar som artist och låtskrivare. ”Musiken betyder mycket för mig och det ska bli roligt att få dela den glädjen tillsammans med er.” Mikaela Simonsson

 

Tid och plats

Onsdagar 10.00 – 11.30 (10 tillfällen)

I restaurangen på Seniorernas hus.

 

Kostnad

100 kronor/ person och termin

 

Anmälan görs till www.bilda.nu : Vi sjunger Hjärna i Jönköping

 

Mer information:

Om ”Vi sjunger Hjärna!” i Jönköping: Maria Ottosson; 036-10 73 86; maria.ottosson2@jonkoping.se

Om anmälan/betalning: Henrik Ydreborg: 036-34 21 07; henrik.ydreborg@bilda.nu

Om ”Vi sjunger hjärna!” får du på www.bilda.nu/visjungerhjarna

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Folkhälsa

Mer inom Folkbildning i vården